HOME

PORTFOLIO

OVER MIJ

CONTACT

OVER MIJ

Een goed ontwerp is authentiek aan wie de afzender is en klopt, ook zonder uitleg. Alleen zo kan het bijdragen aan het succes van een product, merk of persoon.

OVER MIJ

DESIGN AFFAIRS

Mijn eerste design affair had ik na het afronden van mijn studie: art-direction & design aan de Junior academie Amsterdam. Nu, 20 jaar en veel design affairs later kun je stellen dat mijn werk is uitgegroeid tot een vervullende relatie. Een relatie waarin kortstondige affaires zijn uitgegroeid tot diepgaande langdurige verbindingen. Alle affairs hebben stuk voor stuk voor een enorme ontwikkeling en verdieping gezorgd. Zowel op creatief als persoonlijk vlak.

 

OVER DESIGN AFFAIRS

Design is geen aantrekkelijk sausje dat je ergens overheen giet, of een optelsom van technieken die je beheerst, het is de synergie tussen inhoud en vorm. Het is als verliefd worden. Misschien heeft de persoon niet alle kenmerken die op je lijstje staan, maar toch is hij volmaakt voor jou.

 

Mijn favoriete designs zijn tijdloos en eigen. En dat probeer ik in elke opdracht die ik doe te realiseren. Ik werk intu├»tief  vanuit een concept en moodboard.

 

PREVIOUS AFFAIRS

In mijn portfolio vind je mijn previous affairs. Je kunt op elk project klikken en er iets meer over zien en lezen.

 

START A NEW DESIGN AFFAIR?

Zoek je een ontwerper, die op conceptueel niveau meedenkt en vormgeeft. Voor een designuitdaging, product, boek, restyling, merk/identiteit of een andere design affair? Neem dan contact met mij op.

Naar mijn previous affairs.